Back to site

Com funciona M de Mini ?

A M de Mini podràs trobar producte fet 100% a mà, dissenyat amb el meu ordinador, imprès a casa i confeccionat en el meu taller. Els meus dissenys són fidels al meu estil, gràfic, net, senzill i sensible, amb paraules en català. Pots comprar Decoracions per als teus projectes, però també t'ofereixo Kits de Materials amb els quals realitzar dissenys de mini-àlbums. Els kits sempre contenen una part de producte dissenyat per mi, juntament amb altres materials perquè puguis confeccionar un bell projecte, segons el teu estil i les teves fotos.

Compres :

Pots veure tots els productes de la tenda conjuntament o pots veure'ls sota les seves respectives categories. Molts dels productes tenen un desplegable perquè seleccions la mida que més t'agrada. No oblidis revisar-ho per evitar enviaments incorrectes. Quan afegeixis el primer producte al teu carro de la compra et demanarà el país on ha d'enviar-se, i llavors et mostrarà les despeses d'enviament i el total a pagar.

Els preus sempre són amb IVA inclòs.

Pots seguir comprant si ho desitges accedint de nou a la tenda des del bàner lateral dret, escollint una de les categories o veient tot el conjunt de productes (categoria = all). Quan acabis revisa bé les descripcions i comprova que els productes apareixen en la mida que tu vols. Llavors és el moment de donar-li a la casella "checkout".

Pagaments :

Una vegada acabis la teva compra Pots pagar-la a través de la passarel·la de pagament d'aquesta tenda, amb targeta de crèdit o amb el teu compte Paypal, com prefereixis. 

També pots pagar amb transferència bancària o amb un ingrés en efectiu en qualsevol oficina de La Caixa. Per a això has d'enviar-me un mail a: mdemini@gmail.com amb la teva comanda i jo et facilitaré el compte per al pagament.

Envíos :

Els enviaments es realitzen durant les 24 h. laborables següents a la recepció del pagament. Els productes s'envien a través de Correus, com a Carta Certificada. Rebràs un mail quan s'expedeixi la carta.

Cost de l' Enviament :

No hi ha comanda mínima. Cada producte té un càrrec de transport, que varia segons si compres un sol un producte o més d'un. Veuràs el càrrec de transport quan consultis el teu carro de la compra, i sempre pots tornar a la tenda i realitzar les modificacions que vulguis.

Devolucions :

Davant qualsevol problema contacta amb mi i t'indicaré la manera de procedir.

Dubtes i altres preguntas : 

Envia'm un mail a : mdemini@gmail.com